Freelance secretaresse

Op zoek naar een freelance secretaresse? Dat kan bij Top Secretariaatsservice Maria van Dun. Voor tijdelijke projecten en voor ondersteuning op maat voor secretariële werkzaamheden, als u niet hele dagen een secretaresse nodig heeft maar wel fulltime bereikbaar wil zijn voor uw relaties. De freelance secretaresses van Top Secretariaatsservice Maria van Dun kunnen zowel bij u op locatie werken als op afstand via telewerken. U bent er in elk geval van verzekerd dat uw klanten altijd te woord worden gestaan op een manier die past bij uw bedrijfscultuur en visie. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk bestede tijd. Zo heeft u wel alle voordelen van een fulltime secretaresse, zonder dat u aan arbeidscontracten gebonden bent. Zeker als de hoeveelheid werk nogal fluctueert is een freelance secretaresse de ideale oplossing.

Secretariële taken

Onze freelance secretaresses kunnen tal van taken voor u uitvoeren. Voorbeelden zijn:

  • Voorraadbeheer kantoorbenodigdheden en drukwerk
  • Websitebeheer
  • Opmaken facturen
  • Verzekeringszaken
  • Organisatie teambijeenkomsten
  • Public Relations
  • Social media

Naast het uitbesteden van secretariële ondersteuning kunt u bij Top Secretariaatsservice Maria van Dun ook terecht voor projectmatige opdrachten. Bijvoorbeeld het opzetten of herstructureren van uw archief, de organisatie van meetings of evenementen of het starten of herinrichten van uw secretariaat. Ook voor kortdurende opdrachten zoals notuleren tijdens een vergadering (met binnen 3 werkdagen een professionele uitwerking) of het maken van powerpoint presentaties, nieuwsbrieven of brochures.

Wij geven onze klanten graag onze maximale aandacht en nemen daarom een beperkt aantal opdrachten tegelijkertijd aan. Bent u op zoek naar een freelance secretaresse? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Onze contactgegevens vindt u op de website.