Evenementenorganisatie

Heeft u te weinig mankracht of ontbreekt de expertise voor het organiseren van uw evenement? Top Secretariaatsservice Maria van Dun helpt u graag mee om uw evenement goed voor te bereiden en te doen slagen.

Van plan tot uitvoering

Of het nu gaat om een teambijeenkomst, beurs of ander soort evenement, de organisatie ervan is altijd veel werk. Mogelijk heeft u binnen uw bedrijf onvoldoende mankracht om alles tot in de puntjes te regelen. Evenementen zijn bij uitstek een manier om uw bedrijf op de kaart te zetten en een goede indruk achter te laten. De voorbereiding en organisatie van het evenement is daarom van groot belang. Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Afhankelijk van de aard, het doel en de doelgroep moet er veel geregeld worden op het gebied van locatie, uitnodigingen, catering, activiteiten en soms zelfs vergunningen. Het is belangrijk dat iemand het overzicht heeft en de planning en het budget bewaakt.

Top Secretariaatsservice Maria van Dun kan de volledige evenementenorganisatie uit handen nemen. Van het eerste plan van aanpak en het bewaken van de planning tot het regelen van alle benodigdheden en gastvrouwschap op de dag zelf. U kunt zich volledig op uw bedrijf richten, wij zorgen dat uw evenement helemaal wordt georganiseerd naar uw wensen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van evenementenorganisatie door Top Secretariaatsservice Maria van Dun? Neem dan contact met ons op, via info@topsecretariaat.nl of 06-83 67 21 22. Wij horen graag uw ideeën en wensen en bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.